100% Kapas Seuneu Retardant Coverall FR-C006

Katerangan pondok:

Fitur:
● lawon: lawon tahan seuneu 100% katun 310gsm
● snaps hareup jeung laleur panutup
● 2 kantong dada jeung flaps na velcros
● 2 kantong samping
● 1 kantong deui kalawan flap na velcro
● Pita elastis dina cangkéng deui
● 1 saku alat
● Sakur ukuran jeung warna sadia
● lawon: FR diperlakukeun katun 7oz
● Seuneu-tahan pikeun lingkungan gawé picilakaeun

Standar:
EN14116;EN11611;EN11612;ASTM F1506;NFPA 2112


  • Item No.:FR-C006
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Panggihan Coverall Flame-Retardant kami, didamel nganggo lawon tahan seuneu 100% katun beuratna 310 gram per méter pasagi.Coverall ieu dirarancang pikeun nyayogikeun kaamanan sareng fungsionalitas anu optimal, nampilkeun panutupanana tombol payun sareng tutup, dua kantong dada kalayan tutup pelindung sareng panutupan hook-and-loop, dua kantong samping, hiji saku pungkur sareng tutup sareng hook-and-loop. panutupanana, hiji waistband elastis, sarta saku parabot merenah.Sadia dina sagala rupa ukuran jeung kelir, produk ieu nawarkeun solusi komprehensif pikeun individu néangan pakean tahan seuneu dipercaya.
    Ngalaman campuran sampurna panyalindungan sareng kanyamanan sareng Coverall Flame-Retardant premium kami.Dijieun ku 100% katun lawon tahan seuneu sareng dilengkepan fitur praktis, panutup ieu ngajamin kasalametan anjeun dina lingkungan anu berisiko tinggi bari mastikeun kanyamanan anu optimal.

    Kaunggulan

    1.Superior Seuneu-Retardant lawon: Crafted kalawan 100% lawon katun husus diperlakukeun kalayan téhnologi seuneu-retardant, coverall ieu nawiskeun panyalindungan dipercaya ngalawan panas sarta seuneu, adhering kana standar kaamanan industri.
    Desain 2.Functional: The panutupanana tombol hareup kalayan flap a nyadiakeun fit aman bari mastikeun donning gampang tur doffing.Dua kantong dada kalayan kepak pelindung sareng panutupanana hook-and-loop ngamungkinkeun neundeun barang-barang penting anu aman.Dua kantong samping nawarkeun aksés merenah pikeun parabot leutik atawa kaduh pribadi, sedengkeun saku pungkur jeung panutupanana hook-na-loop ensures gudang tambahan.
    3.Comfortable na adjustable Fit: The waistband elastis nyadiakeun fit fléksibel tur adjustable pikeun kanyamanan ditingkatkeun sapanjang workday Anjeun.Desain coverall ngamungkinkeun pikeun ngagampangkeun gerak, ningkatkeun produktivitas sareng ngirangan kacapean.
    4.Tool Pocket: The saku alat dedicated nyadiakeun solusi merenah pikeun mawa parabot penting, enhancing efisiensi sarta diakses.
    Pilihan 5.Customization: Sadia dina sababaraha ukuran sarta kelir, Coverall Flame-Retardant kami ngidinan Anjeun pikeun milih fit sampurna jeung gaya nu cocog preferensi pribadi anjeun sarta sarat gaw.
    6.Durability: Crafted kalawan bahan kualitas luhur sarta stitching bertulang, coverall ieu diwangun pikeun tahan lingkungan gawé nuntut, mastikeun kinerja lila-langgeng sarta durability.

    Aplikasi

    1.Industrial jeung Manufaktur: Idéal pikeun pagawe di industri kaayaan bahan kaduruk, kayaning las, minyak jeung gas, kimia, jeung manufaktur.
    2.Construction: Penting pikeun pagawe konstruksi kakeunaan potensi hazards seuneu, nyadiakeun panyalindungan dipercaya jeung karapihan pikiran.
    3.Layanan Darurat: A kudu-kudu keur patugas pemadam kebakaran, paramedics, sarta responders darurat sejenna, maturan panyalindungan penting ngalawan seuneu jeung panas.
    4.Electricians: Ensures kaamanan pikeun electricians kaayaan sirkuit listrik, nyadiakeun panangtayungan ti flashes arc poténsi sarta Sparks.
    5.Maintenance sarta Perbaikan: Sampurna pikeun teknisi pangropéa na repairmen gawe di lingkungan kalawan resiko seuneu, ngagabungkeun kaamanan sarta durability.
    6.Welding Operasi: Penting pikeun welders anu rutin nyanghareupan panas tinggi na Sparks, delivering panyalindungan dipercaya ngalawan poténsi nundutan sarta tatu.


  • saméméhna:
  • Teras: