100% Kapas Reflektif Tahan Seuneu Coverall Nomex Coverall Seuneu Retardant Coverall FR-C007

Katerangan pondok:

Fitur:
Sleting hareup disumputkeun ku flap na tombol snap
1 loop radio dina dada katuhu
Kantong payudara kénca kalayan tutup sareng panutupanana Velcro
2 kantong sisi disumputkeun sareng panutupanana Velcro
Cuffs lega-adjustable kalawan tombol snap
Drape deui desain pikeun kanyamanan
Ukuran-adjustable waistband kalawan pita elastis
2 kantong samping jeung 2 kantong deui kalawan panutupanana Velcro
Kelim anu tiasa disaluyukeun lebar sareng tombol jepret
Pita reflektif FR, 50mm
benang FR
Standar: EN11611;EN11612;EN1149;UL;ASTM F1506
lawon: 3A Meta Aramid / Para Aramid / Anti statik 200g


  • Item No.:FR-C007
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    ● Garments awét Flame Retardant dina lawon Aramid alamiah.Kisaran ARAMID anu hampang sareng gampang dianggo cocog pisan pikeun lingkungan kerja minyak sareng gas dimana aya résiko anu luhur.
    ● Idéal pikeun pangropéa jeung lingkungan gawé dimana resiko tinggi tina Electric Arc aya
    ● Garments paling lightweight jeung thinnest dina rentang Flame Retardant
    ● kinerja Alus seuneu Retardant, durability tinggi na bentang hirup panjang
    ● Ngawanohkeun premium Inherent Flame-Retardant Coverall kami, pésta anu khusus pisan dirancang pikeun kaamanan pamungkas dina lingkungan anu résiko luhur.Kalayan fitur anu luar biasa sareng desain fungsional, panutup ieu ngajamin panyalindungan anu teu aya tandinganna tina bahaya seuneu.
    ● Kalawan unggul Inherent Flame-Retardant Coverall kami, ngarasakeun kasaimbangan idéal kaamanan sarta kanyamanan.Coverall ieu, nu dijieunna tina 100% lawon katun sarta threads Nomex, nawarkeun panyalindungan seuneu unparalleled bari ogé kaasup elemen desain kreatif sarta fitur adjustable pikeun ngaronjat kanyamanan.

    Kaunggulan

    1.Inherent Flame-Retardant Fabric: Crafted with 100% cotton lawon and Nomex threads, coverall ieu nawiskeun panyalindungan alamiah ngalawan seuneu, nyumponan standar kaamanan industri.
    2.Seleting Hareup anu disumputkeun sareng Flap sareng Tombol: Coverall ngagaduhan seleting payun anu disumputkeun ku tutup pelindung sareng tombol, mastikeun pas anu aman sareng nyegah kamungkinan paparan seuneu.
    3.Radio Loop dina Dada Katuhu: Dilengkepan ku loop radio merenah dina dada katuhu, sangkan aksés gampang jeung neundeun aman alat komunikasi.
    4.Left Chest Pocket with Flap and Hook-and-Loop Closure: The left chest pocket feature a flap and hook-and-loop panutupanana, nyadiakeun solusi gudang aman pikeun parabot leutik atawa barang pribadi.
    5.Two Kantong Sisi Nyumput kalawan Hook-na-Loop panutupanana: Coverall ngawengku dua kantong samping wijaksana kalawan closures hook-na-loop, nawarkeun gudang tambahan pikeun barang penting.
    6.Adjustable Cuffs kalawan Kancing: The cuffs leungeun baju nu dirancang kalayan lebaran adjustable sarta tombol, sahingga pikeun fit customizable tur mastikeun betah gerak.
    7. Desain Drape Nyaman dina tonggong: Bagian tukang coverall gaduh desain drape anu nyaman, ningkatkeun kanyamanan sareng kabebasan gerak nalika damel.
    8.Adjustable Waistband kalawan elastis na Buckle: coverall ngawengku hiji waistband adjustable kalawan elastis sarta ngaitkeun a, sahingga pikeun fit Pribadi jeung kanyamanan maksimum.
    9.Two Sisi Kantong jeung Dua Kantong Rear kalawan Hook-na-Loop panutupanana: Dilengkepan dua kantong samping jeung dua kantong pungkur, sadayana featuring hook-na-loop closures, coverall ieu nawarkeun gudang ample pikeun parabot jeung kaduh pribadi.
    10.50mm FR Reflective Strip: Coverall gaduh strip reflektif 50mm FR, ningkatkeun pisibilitas sareng mastikeun kasalametan dina kaayaan anu hampang atanapi picilakaeun.
    11.FR Stitching: Kabéh stitching on coverall ieu dipigawé ku seuneu-tahan (FR) threads, nambahkeun hiji lapisan tambahan panyalindungan jeung durability.


  • saméméhna:
  • Teras: