Ngeunaan Pamingpin

LEADERS SAFETY APPAREL mangrupikeun perusahaan ngora tapi gaduh pangalaman langkung ti 20 taun dina manufaktur baju visibilitas tinggi sareng industri pakean pelindung tingkat tinggi.

Urang nyadiakeun layanan pinuh nurutkeun sarat husus konsumén 'ti seleksi lawon, bahan baku anyaman, percetakan jeung dyeing, prosés pagawean, nguji, nepi ka ngarancang garment, ngembangkeun sampel pikeun produksi bulk, inspeksi jeung logistik.
Urang difokuskeun kualitas dina unggal hambalan, tim dedicated kami para ahli industri aub dina unggal tahapan prosés produksi pikeun akurat mastikeun yén konsumén narima produk sampurna.

Urang nawiskeun jasa OEM / ODM kalawan pagawe kacida ngalaman tur fasilitas produksi dedicated di base produksi modern badag ngawengku wewengkon 6000 méter pasagi pikeun mastikeun produksi efisien sarta manajemén kontrol kualitas.Kaluaran taunan kami langkung ti 1,000,000 pcs pakean kerja.

LEADERS-removebg-sawangan

PELANGGAN KAMI

Kami komitmen pikeun nyayogikeun jasa B-to-B pikeun importir, grosir sareng merek sacara global, sok ngabagéakeun patarosan anjeun iraha waé!

Ngeunaan produk pamingpin

Kategori produk anu kami khususkeun kalebet

▶ Pakéan Visibilitas Tinggi
▶ Manteng Tahan seuneu
▶ Tahan seuneu
▶ Perlindungan busur
▶ Anti statik

▶ Anti radiasi
▶ Anti-ultraviolét
▶ Anti reungit
▶ Muti norma tahan hujan
▶ Chainsaw pelindung

Loba dipaké dina las, Minyak & Gas, kakuatan listrik, metalurgi, lepas pantai, mineral, kaamanan jalan, mesin, percetakan jeung dyeing, hiasan, jeung industri lianna, lolobana produk dijual ka AS jeung nagara Éropa.Pamahaman anu jero ngeunaan standar tahan seuneu, fluoresensi, cuci industri, anti motong, daur ulang jsb di pasar ieu ngabantosan urang nyayogikeun jasa anu langkung profésional ka konsumén sacara global.

Ngeunaan ORDER

Urang nawiskeun MOQ kalawan 1000pcs, sarta bisa ngaropea sampel dina 3 ~ 7 workdays.

Panas-pencét-MESIN1
GUDANG BARANG RÉNGSÉ
GUDANG Stok lawon
GUDANG AKSESORIS

RIWAYAT

pabrik cooperated pamingpin 'diadegkeun dina 2003, kalawan 6000 bengkel méter pasagi, sarta kalawan mode manajemén produksi canggih JIT.
Dina 2019, ngawangun pabrik 6000 méter pasagi.
Pausahaan ieu jelas diposisikan salaku "produsén utama sareng supplier baju kerja téknis.

KAUNTUNGAN

● produk anyar Panalungtikan & Pangwangunan

● Kontrol Kualitas Stabil

● Short Pangiriman Time

● Tanggapan Gancang

INSPEKSI PRODUKSI 2

INSPEKSI PRODUKSI

LINE PRODUKSI 1

LINE PRODUKSI 2