Visibilitas Tinggi Anti statik Dua Tone Flame Retardant Coverall FR-C015

Katerangan pondok:

Fitur:
Bahan: 79% katun, 20% poliéster, 1% serat karbon, 290gsm
Flame retardant & Hivis
Saku ID disumputkeun
Sleting hareup disumputkeun ku flap sareng panutupanana Velcro.
Sleting disumputkeun dina saku dada kénca.
Saku internal kalayan tutup dina dada katuhu.
2 kantong samping handap cangkéng.
Kantong leg sareng tutup, saku telepon sareng saku pulpén.
Gelung palu samping
2 kantong tukang kalayan panutup panutup sareng velcro
Leungeun tungtung lebar adjustable kalawan Velcro fastener.
FR pita reflective 50mm.
Standar: EN 11611, EN 11612, EN 1149, EN 20471, IEC 61482, EN 13034

Aplikasi:
Kasalametan Jalan, Industri Las, Industri Minyak & Gas, Industri Lepas Pantai, Industri Pertambangan, Industri Listrik


  • Item No.:FR-C015
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Nepangkeun kami High-Vis Yellow Flame-Retardant Coverall, solusi workwear serbaguna dirancang pikeun kaamanan optimal sarta pisibilitas.Coverall ieu gaduh fitur konci sapertos retardancy seuneu, pisibilitas tinggi, kantong ID disumputkeun, sareng seleting hareup disumputkeun sareng panutup flip sareng panutupanana Velcro.

    Kaunggulan produk

    Kaamanan optimal: lawon anu tahan seuneu coverall nawiskeun panyalindungan anu tiasa diandelkeun tina seuneu sareng percikan, ngajaga pagawé aman dina kaayaan anu bahaya.
    pisibilitas ditingkatkeun: Warna konéng-pisibilitas tinggi, digabungkeun jeung pita reflective FR, ensures yén pagawe tetep katingali, sanajan di lingkungan low-cahaya.
    Kantong ID disumputkeun: Kantong disumputkeun anu dirancang khusus nyayogikeun solusi panyimpen anu aman sareng merenah pikeun idéntifikasi atanapi lencana penting.
    Sleting hareup disumputkeun ku panutup flip sareng panutupanana Velcro: Fitur unik ieu nambihan lapisan panyalindungan tambahan ku nyegah bukaan teu kahaja sareng paparan seuneu.
    Kanyamanan sareng kalenturan: Coverall didamel pikeun nyayogikeun kanyamanan maksimal sareng kabébasan gerak, bahkan dina jam kerja anu panjang.
    Daya tahan sareng umur panjang: Diwangun pikeun tahan lingkungan padamelan anu nungtut, panutup kami dirarancang pikeun tahan, mastikeun umur panjang sareng efektivitas biaya.

    Aplikasi Produk

    1.Road Kasalametan: coverall kami geus well-cocog pikeun roadwork jeung tugas patali kaamanan séjén, mastikeun pagawe tetep katingali tur ditangtayungan.
    2.Welding Industri: Kalawan sipat retardant seuneu na, coverall ieu nyadiakeun panyalindungan dipikabutuh pikeun welders gawe di lingkungan-panas tinggi.
    3.Minyak jeung Gas Industri: Dina operasi minyak jeung gas berpotensi picilakaeun, coverall kami nawarkeun duanana retardancy seuneu jeung pisibilitas tinggi, nyadiakeun pagawe kalawan karapihan pikiran.
    4.Offshore Industri: Muhun-cocog pikeun pagawé digawé di lingkungan lepas pantai, coverall ieu ensures duanana kaamanan sarta pisibilitas deukeut coastlines jeung di laut.
    5.Sektor Pertambangan: pertambangan Underground mindeng ngalibatkeun resiko seuneu, sahingga coverall seuneu-retardant kami hiji solusi idéal pikeun ngajaga pagawe.
    6.Electrical Industri: Electricians gawé bareng kawat hirup atawa di lingkungan jeung flashes arc bisa ngandelkeun sipat seuneu-retardant coverall pikeun kaamanan maranéhanana.
    Pangropéa 7.Industrial: Naha repairing atawa ngajaga parabot, pagawe bisa kauntungan tina durability nu coverall sarta panangtayungan ngalawan poténsi Sparks atawa seuneu.


  • saméméhna:
  • Teras: