leungeun baju katun tahan seuneu FR-H010

Katerangan pondok:

Fitur:
• 19″ 9 oz.leungeun baju katun tahan seuneu
•Lega panangan luhur elastis jeung elastis pigeulang cuff
• lapisan tulangan pikeun durability
•Hideung jeung biru karajaan

Standar:ASTMD6413


  • Item No.:FR-H010
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Pikeun saha waé anu damel di daérah anu berpotensi bahaya, leungeun baju ieu ngagaduhan sababaraha ciri anu ngajantenkeun aranjeunna penting.Sleeves ieu nyadiakeun cakupan nyukupan bari mastikeun kalenturan sarta betah gerak.Aranjeunna beuratna 9 ons sareng panjangna 19 inci.Pas anu aman disayogikeun ku panangan luhur sareng pigeulang anu longgar sareng pita elastis, anu ngirangan kamungkinan slippage nalika dianggo.A lapisan kadua tulangan ditambahkeun kana unggal leungeun baju, ngaronjatkeun durability sarta manjangkeun umur produk.Leungeun baju mangrupikeun warna hideung anu modis sareng sorotan biru karajaan, masihan pakéan bisnis anjeun gaya.

    Sorotan produk

    Panjang 19 inci sareng Beurat 9-ounce: Leungeun baju ieu nawiskeun sinyalna éksténsif sareng hampang, ngamungkinkeun gerak sareng kanyamanan nalika dianggo.
    Leungeun Luhur sareng Pigeulang Leungeun sareng Pita Elastis: Leungeun baju nampilkeun pas santai sareng pita elastis anu tiasa diatur dina panangan luhur sareng pigeulang, mastikeun pas anu aman sareng nyaman pikeun ukuran awak anu béda.
    Lapisan Dikuatkeun pikeun Daya Tahan: Unggal leungeun baju dikuatkeun ku lapisan tambahan pikeun masihan kakuatan sareng daya tahan, ngajantenkeun aranjeunna tahan lama sareng dipercaya.
    Hideung Bergaya sareng Royal Blue Accents: Leungeun baju dirarancang dina warna hideung anu ramping sareng aksen biru karajaan, ngajantenkeun aranjeunna pikaresepeun sacara visual sareng cocog pikeun sagala rupa lingkungan kerja.

    Aplikasi Produk

    1.When las jeung kaayaan logam, pastikeun pikeun tameng leungeun anjeun ti Sparks, panas, sarta ngalayang asahan logam.
    2. Glassblowing jeung karajinan: Lamun digawekeun ku kaca atawa nyieun karajinan, tameng leungeun Anjeun tina panas scalding tina tungku a.
    3. Kudu ati lamun masak jeung grilling pikeun nyegah kaduruk dihaja sarta splatters on leungeun Anjeun.
    4. Gawé Industri: Sampurna pikeun sauntuyan padamelan di industri manufaktur, konstruksi, sareng minyak sareng gas dimana aya ancaman seuneu.


  • saméméhna:
  • Teras: