leungeun baju katun tahan seuneu FR-H011

Katerangan pondok:

Fitur:
• 19″ 9 oz.leungeun baju katun tahan seuneu
•Lega panangan luhur elastis jeung elastis pigeulang cuff
• lapisan tulangan pikeun durability
•Hideung jeung biru karajaan

Standar:ASTMD6413


  • Item No.:FR-H011
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Leungeun baju ieu nawiskeun sajumlah fitur anu ngajantenkeun aranjeunna kedah dipikabutuh pikeun saha waé anu damel di lingkungan anu berpotensi bahaya.Kalayan panjangna 19 inci sareng beurat 9 ons, leungeun baju ieu nawiskeun sinyalna anu saé bari mastikeun kalenturan sareng gampang gerak.Panangan luhur sareng pigeulang anu longgar sareng pita elastis nyayogikeun pas anu aman, ngaminimalkeun résiko slip nalika dianggo.Unggal leungeun baju dikuatkeun ku lapisan tambahan, ningkatkeun daya tahan sareng manjangkeun umur produk.Leungeun baju dina warna hideung anu bergaya sareng aksen biru karajaan, nambihan sentuhan flair kana baju kerja anjeun.

    Kaunggulan produk

    Perlindungan Superior: Dijieun tina katun anu tahan seuneu, leungeun baju ieu nawiskeun panyalindungan anu dipercaya tina bahaya seuneu sareng panas, masihan anjeun katenangan nalika damel.
    Nyaman sareng Fleksibel: Desain anu pas sareng pita elastis nyayogikeun kalenturan sareng ngamungkinkeun kabebasan gerak, mastikeun kanyamanan maksimal salami jam kerja anu panjang.
    Daya Tahan Ditingkatkeun: Lapisan tulangan tambahan nambihan kakuatan sareng daya tahan leungeun baju, ngajantenkeun aranjeunna langkung tahan pikeun ngagem sareng cimata.
    Desain Bergaya: Warna hideung sareng aksen biru karajaan masihan tampilan anu modéren sareng canggih kana baju damel anjeun, ngajantenkeun anjeun nangtung bari ngajaga kaamanan.
    Praktis jeung Serbaguna: Sleeves ieu cocog pikeun rupa-rupa aplikasi, kaasup las, glassblowing, masak, sarta profesi séjén dimana panyalindungan seuneu diperlukeun.

    Aplikasi Produk

    1.Welding na Metalworking: Tetep leungeun anjeun ditangtayungan tina Sparks, panas, sarta fragmen logam molten salila las sarta tugas metalworking.
    2.Glassblowing jeung Karajinan: Nangtayungan leungeun anjeun tina panas sengit ti tungku a bari kalibet dina glassblowing atawa karajinan-nyieun kagiatan.
    3.Masak jeung Barbecue: Safeguard leungeun Anjeun tina kaduruk teu kahaja sarta splatters bari masak atawa barbecuing.
    4.Industrial Gawé: Idéal pikeun rupa-rupa pancén industri mana hazards seuneu hadir, kayaning manufaktur, konstruksi, jeung séktor minyak jeung gas.


  • saméméhna:
  • Teras: