Seuneu Retardant High Quality Adat Full Zip Hoodie Sweatshirt FR-H010

Katerangan pondok:

Fitur:
· Kaos hooded gaya full-zip.
· Kantong hareup ageung sareng tiung sareng panutupanana serut.
· Heavyweight jeung awét fleece dijieun ku seuneu-tahan 100% katun.
· Cuffs Ribbed jeung waistband fléksibel ngajaga bentuk maranéhanana.
· Dijahit ku benang aramid.
· FR seleting hareup
· Kontras coverstitch
Standar:
Laju Busur 2, ATPV 22kal/cm², NFPA 70E, NFPA2112

Ukuran: S-5XL

Warna : Navy, Hitam
Sertipikat: NFPA 70E, UL


  • Item No.:FR-H010
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Garment custom-made kualitas luhur anu dirancang pikeun kaamanan sareng kanyamanan anjeun.Jaket ieu ngagabungkeun gaya sareng fungsionalitas sareng desain zip sareng tiung pinuh.Éta gaduh saku hareup anu ageung sareng panutupanana serut pikeun tiung, ngamungkinkeun anjeun nyandak barang-barang penting anjeun kalayan aman.Dijieun tina 100% katun tahan seuneu, jaket ieu kandel, awét, sareng nyayogikeun panyalindungan anu dipercaya.Cuffs ribbed jeung waistband elastis mantuan ngajaga bentuk jaket urang, sedengkeun pamakéan benang polyamide aromatik ensures kinerja lila-langgeng.Jahitan warna anu kontras sareng seleting hareup anu tahan seuneu nambihan sentuhan anu gaya pikeun jaket anu luar biasa ieu.

    Sorotan produk

    ● Full Zipper Hooded Design: Jaket kami gaduh seleting pinuh sareng tiung praktis pikeun genah sareng panyalindungan tambahan.
    ● Pocket hareup badag: jaket hadir kalawan saku hareup lega, maturan spasi gudang ample pikeun kaduh anjeun.
    ● Drawstring Hood panutupanana: The tiung geus diamankeun ku panutupanana drawstring, sahingga anjeun nyaluyukeun eta pikeun pas snug jeung panyalindungan tambahan.
    ● Kandel jeung awét seuneu-Retardant Kapas: Crafted tina 100% katun seuneu-retardant, jaket ieu nyadiakeun panyalindungan seuneu dipercaya tanpa compromising on durability sarta kanyamanan.
    ● Cuffs Ribbed na Waistband elastis: The cuffs ribbed na waistband elastis mantuan ngajaga bentuk jaket jeung nyadiakeun fit nyaman.
    ● Aromatic Polyamide Thread: jaket ieu sewn maké benang polyamide aromatik, mastikeun durability sarta kinerja lila-langgeng.
    ● seleting hareup seuneu-Retardant: seleting hareup jaket urang téh seuneu-retardant, nyadiakeun lapisan tambahan kaamanan.
    ● Jahitan Warna Kontras: Jaket nampilkeun jahitan warna kontras, nambihan unsur gaya sareng trendi kana desain na.

    Aplikasi Produk

    1.Outdoor Kagiatan: Sampurna pikeun peminat outdoor, jaket ieu nyadiakeun duanana gaya jeung panyalindungan ngalawan hazards seuneu, sahingga cocog pikeun kémping, hiking, sarta adventures outdoor lianna.
    2.Industrial Workwear: Dirancang kalayan kaamanan dina pikiran, jaket urang téh idéal pikeun individu gawe di industri kayaning manufaktur, konstruksi, sarta las, dimana resiko seuneu anu luhur.
    3. Olahraga sarta Kabugaran: Naha nu nuju kalibet dina motorsports, balap, atawa kagiatan olahraga sejenna, jaket ieu nawiskeun panyalindungan seuneu dipercaya tanpa compromising kinerja sarta gaya.
    4.DIY sarta Imah pamutahiran: Pikeun peminat DIY atawa individu dipake dina proyék pamutahiran imah, jaket kami ensures kaamanan sarta kanyamanan bari digawé di sabudeureun potensi hazards seuneu.


  • saméméhna:
  • Teras: