Seuneu Retardant HOOD FR-H013

Katerangan pondok:

Katerangan:Kapas tahan seuneu
Lapisan tunggal
Ergonomis kontur pas
drape beuheung sirkular
Standar:NFPA 70E patuh


  • Item No.:FR-H013
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    A kudu-kudu pikeun individu néangan panyalindungan unggulan di lingkungan berpotensi picilakaeun.Tiung kami didamel tina katun tahan seuneu anu kualitas luhur sareng gaduh elemen desain ergonomis anu prioritas kaamanan sareng kanyamanan.

    Sorotan produk

    Katun Flame-Retardant: Tiung kami didamel nganggo lawon katun tahan seuneu, nyayogikeun panyalindungan dipercaya tina seuneu sareng panas.
    Desain Ergonomis sareng Deukeut: Potongan tiung anu disaluyukeun sareng kontur sirah, mastikeun pas sareng aman nalika dianggo.
    Circular Neck Drape: Pikeun masihan panyalindungan tambahan, tiung gaduh drape beuheung anu bentukna buleud anu nutupan daérah beuheung anu rentan, ngaminimalkeun résiko kaduruk.
    Patuh NFPA 70E: Tiung kami nyumponan standar kaamanan anu disetél ku NFPA 70E, ngajamin éféktivitasna dina ngajagaan tina bahaya listrik.

    Kaunggulan produk

    Résistansi Seuneu Unggul: Bahan katun anu tahan seuneu nawiskeun résistansi anu saé pikeun seuneu, nyayogikeun panyalindungan maksimal dina lingkungan anu bahaya.
    Kanyamanan Ditingkatkeun: Desain anu pas sareng kalenturan lawon ngamungkinkeun gerakan anu teu terbatas sareng pas anu nyaman, bahkan dina jam kerja anu panjang.
    Perlindungan beuheung: drape beuheung sirkular nambihan lapisan kaamanan tambahan ku nutupan daérah beuheung, ngirangan résiko kaduruk sareng tatu sanésna.
    Patuh kana Standar NFPA 70E: Tiung kami nyumponan tungtunan kaamanan komprehensif anu diatur ku NFPA 70E, mastikeun kasesuaianna pikeun rupa-rupa lingkungan kerja anu bahaya.

    Aplikasi Produk

    1.Electrical Gawé: Idéal pikeun electricians tur professional séjén digawé di sabudeureun alat listrik hirup, mastikeun panangtayungan ti flashes arc na hazards listrik lianna.
    2.Minyak jeung Gas Industri: Cocog jeung pagawe di industri minyak jeung gas, nyadiakeun résistansi seuneu dipercaya nalika kaayaan bahan jeung alat kaduruk.
    3.Welding na Metalworking: Nawarkeun panyalindungan éféktif ngalawan Sparks, splatters, sarta panas radian pikeun individu aub dina tugas las na metalworking.
    Setélan 4.Industrial: Sampurna pikeun sagala rupa aplikasi industri mana hazards seuneu anu hadir, kayaning manufaktur, konstruksi, jeung karya pangropéa.


  • saméméhna:
  • Teras: