Seuneu Retardant Pullover Hoodie FR-H009

Katerangan pondok:

Fitur:
· Kantong kangguru hareup jeung tiung jeung panutupanana serut.
· Heavyweight jeung awét fleece dijieun ku seuneu-tahan 100% katun.
· Cuffs Ribbed jeung waistband fléksibel ngajaga bentuk maranéhanana.
· Dijahit ku benang aramid.
· Grafik FR standout dina tonggong.
Standar:
Laju Busur 2, ATPV 22kal/cm², NFPA 70E, NFPA2112
Ukuran: S-5XL
Warna : Navy, Hitam
Sertipikat: NFPA 70E, UL


  • Item No.:FR-H009
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Pakéan anu awét sareng bergaya anu dirancang pikeun kaamanan anjeun dina pikiran.Dijieun tina 100% katun tahan seuneu, kaos kaki beurat ieu nawiskeun panyalindungan sareng kanyamanan anu luar biasa.Fitur unikna, kalebet saku kangguru hareup, tiung serut, cuffs ribbed, sareng pinggang elastis, ngajantenkeun éta pilihan anu serbaguna sareng dipercaya pikeun sagala rupa aplikasi.Diwangun ku benang polyamide aromatik, sweatshirt ieu mastikeun kualitas sareng daya tahan.

    Kaunggulan produk

    ● Kaamanan Ditingkatkeun: Sipat tahan seuneu sweatshirt nyayogikeun lapisan kaamanan, ngirangan résiko kaduruk sareng tatu dina lingkungan anu berpotensi bahaya.
    ● Durability: Dijieun tina 100% katun seuneu-retardant sarta sewn kalawan benang polyamide aromatik, sweatshirt ieu diwangun pikeun tahan pamakéan beurat jeung kaayaan nuntut.
    ● Nyaman jeung Stylish: The sweatshirt urang bahan kandel jeung awét ensures duanana kanyamanan sarta panyalindungan, bari design fashionable na ngidinan Anjeun pikeun tetep stylish tanpa compromising kaamanan.
    ● Versatility: Cocog jeung rupa-rupa aplikasi, sweatshirt urang diluyukeun kana sagala rupa karya, outdoor, jeung kagiatan rekreasi.
    ● Pangropéa Gampang: Sweatshirt gampang pikeun ngabersihan jeung ngajaga, mastikeun yén éta nahan sipat seuneu-retardant sarta daya tarik estetika pikeun période nambahan.
    ● Ukuran jeung Pilihan Warna: Sadia dina sauntuyan ukuran jeung kelir, sweatshirt urang bisa ngaropéa pikeun nyocogkeun preferensi individu atawa branding parusahaan.

    Aplikasi Produk

    1.Industrial Workwear: sweatshirt hooded hooded seuneu-retardant kami téh idéal pikeun individu gawe di industri jeung resiko tinggi seuneu atanapi Sparks, kayaning manufaktur, konstruksi, sarta las.
    2.Outdoor Kagiatan: Naha anjeun kémping, hiking, atawa ilubiung dina adventures outdoor séjén, sweatshirt ieu nyadiakeun duanana kahaneutan jeung panyalindungan ngalawan potensi hazards seuneu.
    3.Olahraga jeung Rékréasi: Desain nyaman sweatshirt urang jeung pasipatan seuneu-retardant ngajadikeun eta cocog pikeun kagiatan olahraga kawas balap, motorsports, sarta olahraga ekstrim dimana kaamanan téh Cangkuang.
    4.DIY jeung Home Improvement: Pikeun individu kalibet dina proyék DIY atawa tugas perbaikan imah, sweatshirt kami nawarkeun panyalindungan seuneu dipercaya jeung kanyamanan.


  • saméméhna:
  • Teras: