Hai Vis Flame Retardant Hooded Pullover SWEATSHIRT FR-H001

Katerangan pondok:

Fitur:
Lawon: Permanén tahan seuneu 320gsm
60% modacrylic, 38% katun, 2% anti statik
Knit henley kerah
Tilu FR tombol placket
Sakur ukuran sareng warna sayogi


  • Item No.:FR-H001
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    Ngawanohkeun Sweatshirt Hooded Hooded High-Vis Flame-Retardant kami, pakean olahraga premium anu dirancang pikeun kaamanan anjeun.Sweatshirt ieu gaduh lawon tahan seuneu permanén anu beuratna 320g, diwangun ku 60% modacrylic, 38% katun, sareng 2% bahan anti statik.Kalayan kerah rajutan sareng tilu tombol FR dina saku, kaos kaos ieu ngajamin gaya sareng kaamanan.

    Kaunggulan produk

    ● Enhanced Kasalametan jeung Protection Seuneu: sweatshirt kami-retardant seuneu nawarkeun panyalindungan unggulan ngalawan seuneu jeung Sparks, greatly ngurangan résiko tatu serius.
    ● Visibilitas High: Warna vibrant jeung desain-pisibilitas tinggi tina sweatshirt mastikeun yén anjeun tetep katingali sanajan di lingkungan dimly cahayana, ngaronjatkeun kaamanan sakabéh.
    ● Kanyamanan jeung kalenturan: Dijieun tina bahan kualitas luhur, sweatshirt kami nyadiakeun kanyamanan luar biasa tur gerakan unrestricted, ngamungkinkeun Anjeun pikeun difokuskeun tugas anjeun tanpa rarasaan konstrain.
    ● Daya Tahan sareng Umur Panjang: Diwangun pikeun tahan, sweatshirt kami nyayogikeun daya tahan anu luar biasa, mastikeun yén éta bakal tahan kana tungtutan lingkungan kerja anjeun.
    ● Pangropéa Gampang: lawon gampang pikeun ngabersihan, ngajaga sipat seuneu-retardant na tanpa compromising warna atawa pungsionalitas sweatshirt nu.
    ● Pilihan Customizable: Kalawan rupa-rupa ukuran jeung kelir sadia, sweatshirt urang bisa tailored kana preferensi pribadi Anjeun, mastikeun fit sampurna tur ngamungkinkeun pikeun tim atawa parusahaan branding.

    Aplikasi Produk

    1.Industrial Workwear: sweatshirt seuneu-retardant Ieu hiji pilihan idéal pikeun pagawe di industri kayaning manufaktur, konstruksi, jeung otomotif, dimana aya résiko paparan seuneu atanapi sparks.
    2.Ladenan Utiliti: Naha anjeun damel di industri listrik, gas, atanapi telekomunikasi, sweatshirt ieu nyayogikeun panyalindungan anu dipikabutuh tina poténsi bahaya anu disababkeun ku busur atanapi seuneu.
    3.Olahraga jeung Rékréasi: Sampurna pikeun kagiatan outdoor, sweatshirt kami ensures nu tetep katingali sanajan dina kondisi low-cahaya, sahingga cocog pikeun jogging, Ngabuburit, atawa hiking.
    4.Layanan Darurat: Patugas pemadam kebakaran, paramedics, sarta responders darurat lianna bisa ngandelkeun sipat seuneu-retardant tina sweatshirt ieu panyalindungan utmost maranéhanana.


  • saméméhna:
  • Teras: