HRC2 UL Certified Seuneu Tahan Coverall FR-C002

Katerangan pondok:

100% KAPAS 7OZ

Fitur:
- Beurat hampang pikeun kanyamanan tapi awét
- Panutupan hareup kalayan jepret logam disumputkeun
- Kantong dada kénca kalayan tutup pelindung sareng slot pensil
- 2 saku belakang
- 2 saku pass-through
- cuffs adjustable kalawan snaps logam
-Desain ergonomis, langkung nyaman
Standar:
NFPA 70E, ASTM F1506, NFPA 2112

Ukuran: S-5XL
Warna: Abu, Navy, Khaki


  • Item No.:FR-C002
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    ● lawon: FR diperlakukeun katun 7oz
    ● Seuneu-tahan pikeun lingkungan gawé picilakaeun
    ● Coverall Flame-Retardant kami dijieun pikeun nawiskeun kombinasi idéal kanyamanan sarta kateguhan.Konstruksi elastis anu hampang sareng elastis ieu ngajamin pas anu pas tanpa ngorbankeun kamampuan pelindungna.Coverall Ieu gede pikeun rupa-rupa kagunaan berkat fitur kawas rupa kantong, cuffs adjustable, concealed panutupanana logam, sarta aliran hawa optimal.
    ● Kalayan Coverall Flame-Retardant kami, anjeun tiasa ngalebetkeun kaamanan.Coverall Ieu ngagabungkeun lawon lightweight tur stretchy pikeun nyadiakeun kanyamanan unrivaled sarta durability.Ieu nawiskeun panyalindungan maksimum bari ngajaga anjeun paling nyaman sapopoe berkat panutupanana logam disumputkeun na, sababaraha kantong, cuffs adjustable, sarta aliran hawa alus.

    Kaunggulan

    ● Lightweight sarta Bahan elastis: Pamakéan bahan lightweight sarta elastis ensures yén coverall kami nyadiakeun kasaimbangan sampurna kanyamanan sarta panyalindungan.
    ● Concealed Metal Snaps on panutupanana hareup: The snaps logam concealed teu ukur nyadiakeun penampilan profésional tapi ogé mastikeun gampang tur gancang ganti baju jeung undressing.
    ● Dedicated pensil na Kantong pangawasa: coverall kami ngawengku kantong dirancang husus pikeun aksés gampang kana parabot penting, mastikeun genah bari digawé.
    ● Sababaraha Pilihan Panyimpenan: The sababaraha kantong, kaasup kantong dada, kantong leg samping, sarta kantong pass-through, nawarkeun gudang serbaguna pikeun parabot jeung kaduh pribadi.
    ● Cuffs adjustable kalawan Snaps: The cuffs, featuring snaps adjustable, ngidinan pikeun fit Pribadi jeung nyegah intrusion hawa tiis atawa lebu.
    ● Pinggang elastis pikeun Nyaman Fit: The waistband elastis ensures fit nyaman jeung aman, accommodating wangun awak béda jeung ukuran.
    ● Triple-jarum Stitching pikeun durability: Kalawan triple-jarum stitching on sadayana seams, coverall kami diwangun pikeun tahan tungtutan kaayaan kerja tangguh.
    ● sirkulasi hawa optimal pikeun cooling: The strategis ditempatkeun vents dina tonggong coverall ngamajukeun sirkulasi hawa, ngajaga anjeun tiis jeung nyaman sanajan dina lingkungan panas.

    Aplikasi

    1.Industrial Workplaces: Coverall flame-retardant kami mangrupikeun alat pelindung penting pikeun pagawé anu tiasa kakeunaan ancaman seuneu dina industri manufaktur, konstruksi, atanapi minyak sareng gas.

    2. Pangropéa sareng Perbaikan: Ngalaksanakeun pangropéa sareng perbaikan tiasa ningkatkeun résiko kahuruan.Dina kaayaan dimana kaamanan penting, coverall ieu nawiskeun panyalindungan diandelkeun.

    3. Responder Darurat: Pikeun ngajaga diri tina seuneu jeung panas, patugas pemadam kebakaran, paramedics, sarta responders darurat sejenna kudu maké baju tahan seuneu.Salila operasi krusial, coverall kami nyadiakeun panyalindungan diperlukeun.

    4.Electricians: busur listrik sarta Sparks mangrupakeun resiko keur electricians.Fitur tahan seuneu coverall urang masihan lapisan kaamanan tambahan dina kaayaan ieu.

    5.Welding Operasi: Welders remen dianggo dina lingkungan jeung hawa tinggi na Sparks.Welders ditangtayungan ka extent fullest ku coverall kami, nu dijieun pikeun nolak kaayaan nuntut tina las.


  • saméméhna:
  • Teras: