Kaos Gawé Pamungkas: 100% Kaos Plaid Retardant Katun

Dina lingkungan kerja anu picilakaeun, kaamanan sareng panyalindungan kedah janten prioritas utama urang.Naha anjeun damel di industri minyak sareng gas atanapi industri sanés anu peryogi pakean tahan seuneu, milarian kaos seragam anu sampurna tiasa janten tantangan.Tapi tong hariwang sabab kami parantos mendakan kaos kerja anu saé - kaos kotak-kotak anu tahan seuneu 100% katun!

Kombinasi sampurna gaya sareng fungsionalitas:
Kaos seragam pertengahan beurat ieu henteu ngan ukur nawiskeun sagala fitur anu anjeun peryogikeun dina kaos kerja, tapi ogé nawiskeun panyalindungan CAT 2 AR / FR sareng minuhan NFPA® 2112.Nampilkeun desain kotak-kotak anu trendi, kaos ieu ngajamin anjeun katingali profésional sareng bergaya bari tetep aman.

panyalindungan unparalleled:
Dijieun tina 7 oz.Kaos ieu didamel tina katun anu diolah ku FR pikeun pas anu nyaman tanpa kompromi kaamanan.Lawonna dijahit ku benang tahan seuneu anu awét, sacara signifikan ningkatkeun résistansi seuneu.Anjeun tiasa yakin terang yén anjeun ditangtayungan sapinuhna nalika damel di lingkungan anu bahaya.

durability pangalusna:
FR tombol melamin dina hareup jeung cuffs nuluykeun perhatian ka detil.Henteu ngan ukur tombol-tombol ieu ngamungkinkeun panutupanana gampang, aranjeunna ogé nyayogikeun panyalindungan tambahan di daérah kritis.Salaku tambahan, kaosna ngagaduhan saku dada kalayan tutup pelindung sareng slot pensil anu merenah pikeun ngajaga kabutuhan penting anjeun caket.Unggal aspék kaos ieu dirancang pikeun ningkatkeun pangalaman gawé anjeun sareng ngajaga anjeun aman.

panyalindungan ditingkatkeun:
Kelim melengkung tina kaos ieu ngagaduhan tujuan ganda.Henteu ngan ukur nambihan gaya, tapi ogé nyayogikeun panyalindungan anu ditingkatkeun nalika kaos dicabut.Taya deui hariwang ngeunaan paparan teu kahaja kana seuneu atanapi bahaya panas - kaos ieu geus anjeun katutupan.

Patuh kana standar anu ketat:
100% kaos plaid retardant seuneu katun meets rupa standar industri kaasup ARC 2, NFPA 70E, NFPA 2112 jeung ASTM F 1506. Certifications ieu mastikeun yén kaos bisa tahan flash arc jeung nyadiakeun panyalindungan dipercaya dina skenario picilakaeun béda.Naha anjeun damel di industri minyak sareng gas atanapi widang anu sanés, kaos ieu bakal ngajaga anjeun aman.

Aplikasi lintas-industri:
Bari kaos ieu idéal pikeun industri minyak jeung gas, versatility na ngajadikeun eta cocog pikeun loba careers séjén ogé.Upami anjeun damel di industri anu meryogikeun pakean anu tahan seuneu, kaos ieu kedah diperyogikeun.Daya tahan sareng fitur pelindungna janten pilihan anu saé pikeun tukang listrik, tukang las, pagawé konstruksi, sareng saha waé anu kakeunaan bahaya seuneu dina padamelan éta.


waktos pos: Sep-21-2023