NFPA2112 Cn88/12 Coverall Tahan Api sareng Pita Hi-Vis FR-C003

Katerangan pondok:

Fitur:
- Lightweight pikeun nyaman tapi awét
- Sleting hareup disumputkeun ku flap na velcro fastener
- dua kantong dada kalayan tutup pelindung
- Kantong pensil dina panangan kénca
- Kantong pangawasa dina suku kénca
- 2 saku kaki samping
- 2 saku pass-through
- Nyaman pleats di tukang
- cuffs adjustable kalawan snaps
- Elastis dina dua sisi cangkéng
- Konéng-abu-konéng pita FR reflective ngamungkinkeun wearer jadi leuwih gampang ditempo dina kondisi lampu remen
- Desain ergonomis, langkung nyaman
Standar:
NFPA 70E, ASTM F1506, NFPA 2112
Warna: Royal Blue, Navy, Beureum


  • Item No.:FR-C003
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    ● lawon: FR diperlakukeun 88% katun 12% Nylon Ribstop twill anyaman, 7oz
    ● Seuneu-tahan pikeun lingkungan gawé picilakaeun.
    ● Coverall Flame-Retardant kami dirancang pikeun nyadiakeun solusi lightweight, nyaman, jeung lila-langgeng pikeun individu gawe di lingkungan picilakaeun.Kalayan seleting hareup anu disumputkeun nampilkeun tutup sareng ngaitkeun nilon, saku dada pelindung, saku pulpén panangan kénca, saku pangawasa dina suku kénca, saku suku samping, kantong pass-through, lipit tonggong anu nyaman, manset anu tiasa disaluyukeun sareng jepret, sareng pita elastis. kadua sisi cangkéng, coverall ieu nawarkeun fungsionalitas unmatched jeung desain ergonomic.Salaku tambahan, éta gaduh pita reflektif FR konéng-abu-konéng pikeun visibilitas anu ditingkatkeun dina kaayaan cahaya remen.
    ● Pangalaman kombinasi pamungkas kanyamanan, daya tahan, jeung kaamanan kalawan Coverall Flame-Retardant kami.Dirancang kalayan fitur ergonomis sarta dilengkepan sababaraha kantong, cuffs adjustable, sarta pita reflective, coverall ieu ensures panyalindungan optimal dina lingkungan picilakaeun bari tetep anjeun nyaman jeung katingali.

    Aplikasi

    1.Industrial sarta Konstruksi Gawé: coverall seuneu-retardant kami sampurna pikeun individu gawe di industri kakeunaan seuneu, Sparks, jeung panas, kayaning manufaktur, konstruksi, jeung minyak jeung gas.
    2.Maintenance sarta Perbaikan: Pikeun teknisi pangropéa na repairmen, coverall kami nyadiakeun panyalindungan diperlukeun ngalawan hazards seuneu bari sahingga betah gerak.
    3. Layanan Darurat: Patugas pemadam kebakaran, paramedik, sareng réspon darurat sanés tiasa ngandelkeun sipat tahan seuneu coverall urang pikeun ningkatkeun kasalametan nalika operasi kritis.
    4.Electrical Gawé: Electricians nyanghareupan hazards listrik rutin.Coverall kami nawiskeun lapisan panyalindungan ngalawan busur listrik sareng percikan, mastikeun kasalametanana.
    5.Welding Operasi: Welders dianggo kalayan hawa tinggi na Sparks.Bahan tahan seuneu coverall urang ngajaga tina kaduruk jeung tatu.


  • saméméhna:
  • Teras: