NFPA2112 HRC2 Seuneu Retardant Coverall FR-C001

Katerangan pondok:

Fitur:
- Ringan sareng elastis pikeun langkung nyaman tapi awét
- Panutupan hareup kalayan jepret logam disumputkeun
- Dua kantong dada kalayan tutup pelindung
- Kantong pensil dina panangan kénca
- Kantong pangawasa dina suku kénca
- 2 saku kaki samping
- 2 saku pass-through
- cuff adjustable kalawan snaps
- Elastis dina dua sisi cangkéng
- Jahitan triple-jarum dina kelim
- Sirkulasi hawa optimal berkat liang dina tonggong

Standar:
NFPA 70E, ASTM F1506, NFPA 2112
Warna : Salem, Navy


  • Item No.:FR-C001
  • Rincian produk

    Tag produk

    Panjelasan Produk

    ● lawon: FR diperlakukeun 99% katun 1% spandex 7oz
    ● Seuneu-tahan pikeun lingkungan gawé picilakaeun
    ● Coverall Flame-Retardant kami dirancang pikeun nyayogikeun kasaimbangan anu sampurna antara kanyamanan sareng daya tahan.Dijieun ku bahan anu hampang sareng elastis, panutup ieu ngajamin pas anu nyaman tanpa kompromi kana sipat pelindungna.Kalayan fitur sapertos jepitan logam anu disumputkeun, sababaraha kantong, manset anu tiasa disaluyukeun, sareng sirkulasi hawa anu optimal, coverall ieu idéal pikeun sauntuyan aplikasi.
    ● Lengkah kana kaamanan jeung Coverall Flame-Retardant kami.Ngagabungkeun bahan anu hampang sareng elastis, panutup ieu nawiskeun kanyamanan sareng daya tahan anu teu aya tandingan.Kalayan jepret logam anu disumputkeun, sababaraha kantong, cuffs anu tiasa disaluyukeun, sareng sirkulasi hawa anu optimal, éta ngajamin panyalindungan maksimal bari ngajaga anjeun teu nyaman sapopoe.

    Kaunggulan

    1.Lightweight sarta elastis: coverall kami dijieun kalayan bahan lightweight sarta elastis, sahingga pikeun betah gerak tur kanyamanan maksimum.Ucapkeun wilujeung ka beurat, pakean restrictive jeung pangalaman kabebasan bari digawé.
    2. Panutupan hareup jeung Concealed Metal Snaps: The snaps logam disumputkeun dina panutupanana hareup nawarkeun finish aman tur rapih bari mastikeun ganti baju Swift tur gampang tur undressing.
    3.Protective Flap Dada Kantong: Dua kantong dada jeung flaps pelindung ngajaga kabutuhan poko anjeun aman tur shielded ti elemen éksternal.
    4.Kantong pensil sareng pangawasa anu pikaresepeun: Kalayan saku pensil khusus dina panangan kénca sareng saku pangawasa dina suku kénca, anjeun bakal gampang aksés kana alat anu diperyogikeun.
    5.Multiple Pilihan Panyimpenan: coverall kami geus dilengkepan dua kantong leg samping jeung dua kantong pass-liwat, nyadiakeun spasi ample pikeun nyimpen parabot tambahan sarta barang pribadi.
    6.Adjustable Cuffs kalawan Snaps: The cuffs Fitur snaps adjustable, sahingga pikeun fit aman tur customizable pikeun nyegah intrusion hawa tiis jeung lebu.
    Pinggang 7.Elastic: Elastis dina dua sisi cangkéng ensures fit nyaman jeung snug pikeun sagala rupa jenis awak bari nyadiakeun kalenturan jeung betah gerak.
    8.Triple-Jarum Stitching on Seams: Pamakéan triple-jarum stitching on sadayana seams ensures durability sarta umur panjang, sahingga coverall kami hiji pilihan dipercaya pikeun pamakéan jangka panjang.
    9.Optimum Air Circulation: The vents dina tonggong coverall ngamajukeun sirkulasi hawa, ngahulag overheating sarta ngarareunah, utamana dina mangsa karya nuntut fisik.

    Aplikasi

    1.Industrial Workplaces: Naha dina manufaktur, konstruksi, atawa industri minyak jeung gas, coverall flame-retardant kami téh kudu-kudu gear pelindung pikeun pagawe kakeunaan bahaya seuneu.
    2.Maintenance sarta Perbaikan: Pangropéa sarta perbaikan karya bisa ngalibetkeun resiko seuneu poténsial.Coverall kami nyadiakeun panyalindungan dipercaya dina situasi dimana kaamanan penting.
    3. Responders Darurat: Patugas pemadam kebakaran, paramedics, sarta responders darurat sejenna merlukeun pakean seuneu-tahan pikeun safeguard ngalawan seuneu jeung panas.Coverall kami nawiskeun panyalindungan anu diperyogikeun salami operasi kritis.
    4.Electricians: Electricians nyanghareupan resiko busur listrik sarta Sparks.Sipat flame-retardant tina coverall urang nyadiakeun lapisan tambahan panyalindungan dina lingkungan sapertos.
    5.Welding Operasi: Welders nungkulan hawa tinggi na Sparks rutin.Coverall kami dirancang pikeun tahan kaayaan sengit las, mastikeun kaamanan utmost pikeun welders.


  • saméméhna:
  • Teras: